انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم صوتی تصویری
بررسی میزان کاربردی بودن بسته ی آموزشی تعمیرات لوازم صوتی و تصویری نماتک
سلام جناب مهندس بسته فوق نیاز تعمیرکاران صوتی و تصویری برای استارت کار را فراهم خواهد کرد؟
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۱۸۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
نحوه ی گذاشتن شماره ی Sheet در نقشه های اتوکد (نقشه های ایزومتریک) به صورت خودکار
سلام جناب دکتر…بنده از یک پروژه ای نقشه های ایزو متریک گرفتم که هشتصد تا فایل اتوکد شد …کارفرما گفته که باید هر کدام از فایل های اتوکد شماره بخوره…یعنی باید…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۲۴۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
درخواست به اشتراک گذاری استانداردهای مطرح شده در دوره ی ابزار دقیق نماتک
سلام این استانداردهای ابزار دقیقی که مهندس لطفی اشاره می کنند که داخل بسته هستند رو من پیدا نکردم لطفا رسیدگی کنید
مهارتجومحسن شایسته۲پاسخ۱۳۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
راهنمایی در خصوص تعیین گروه سطح بازرسی برای پایپینگ و تجهیزات
سلام جناب دکتر…من مدرک Inspection & Testing Specification On Process & Utility Piping رو برای کارفرما فرستادم و مورد قبول مشاور کارفرما واقع نشده و جمله ی زیر…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۳پاسخ۲۲۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
امکان انجام تعمیرات برد لباسشویی پس از گذراندن دوره ی تعمیرات الکترونیکی نماتک
با سلام استاد معین من میخواستم دوره تعمیرات الکترونیک رو تهیه کنم خواستم بدونم اگه این دوره رو تهیه کنم پس از دوره میتونم برده های لوازم خانگی مثل لباس شوی و…
مهارتجوابراهیم علیزاده۲پاسخ۱۸۲بازدید۰رأی مثبت - ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مخازن تحت فشار
نحوه ی انتخاب Body Flange از نوع Slip On با سایز 24 اینچ مطابق با استاندارد Asme B16.5 در PV - Elite
طراحی بادی فلنج slip on استاندارد با سایز 24 اینچ. با توجه به اینکه این فلنج در استاندارد B16.47 موجود نیست زمانی که گزینه استاندارد بودن فلنج را فعال میکنیم و…
مهارتجوآیدین مهدی آقایی۴پاسخ۳۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان نصب نرم افزارهای STEP 7 ، WINCC و PCS7 به صورت همزمان بر روی یک سیستم
سلام استاد خسته نباشید، استاد من تیا پورتال رو نصب کردم و دارم باهاش کار میکنم اما سرکار اصلا تیا استفاده نمیشه، از خود نرم افزار step 7 ، wincc و pcs7 بصورت…
مهارتجومهران باقرنیا۱پاسخ۴۸۴بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره زبان صنعت
درخواست به اشتراک گذاری فایل پاورپوینت دوره ی زبان صنعت نماتک
با سلام اگر امکان پذیره پاورپوینتی که از روی ان تدریس میکنید رو در اختیارمون قرار میدید
مهارتجوسارا زین الدین فرد۰پاسخ۱۹۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی علت جوش دادن سمت Low تجهیز DPT
سلام بعض DPTها سمتLow جوش شده و یک سوراخ کوچیک دارند تا با اتمسفر در ارتباط باشند ۱- آیا بهتر نیست که این سمت Low ،جوش نشود تا اپراتور بتواند هم به…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۸۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی مزیت های ترانسمیترهای DPT در قیاس با ترنسمیترهای PT
سلام برندهای مختلف برای تولید PTدر برخی تولیداتشان از DPT استفاده میکنند (یعنی سمت low را پلاگ میکنند) مزیت این نوع ترانسمیتر نسبت به ترنسمیترهای که صرفا مختص…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شدهدوره ابزار دقیق
معرفی تجهیز مناسب برای اندازه گیری دما در مسیر پیگ رانی
سلام اگر در مسیر پیگرانی گیج یا ترانسمیتر دما نصب شود خوب قاعدتا پیگ به ترموول گیر میکند. به صورت کلی اگر نیاز به فهمیدن دما در مسیر پیگ باشد از چه روشی…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۹۴بازدید۱رأی مثبت
آشنایی با مفهوم Spare Part در Commissioning در ابزار دقیق
سلام فرمودید در commissioning مقدارSpare حدود ۵ درصد و برای دوسالانه حدودا ۲۰ درصد است: حال برای تجهیزات مختلف مثلا گیج این spare به صورت خرید چند گیج اضافه…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱٬۰۰۵بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
مقایسه ی دو پارامتر Nominal Range و Mesearment Range در گیج ها
سلام ۱- آیا naminal range وmesearment range برای همه ی گیج ها(فشار و دما) در همه برندها تعریف میشه؟ ۲-اگر رنج اندازه گیری مورد نیاز ما 200تا ۲۹۰ سانتیگراد باشد…
عرفان مسلمی زاده۲پاسخ۱۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی فرمت کردن آردوینو و Program کردن مجدد آن
باسلام من یک برد اردوینو تهیه کردم فکر کنم از وقتی فکر کنم برنامه بیلینک رو پروگرم کردم دیکه برنامه جدیدی اپلود میشه ولی حین اپلود چراغtx رو شن نمی شه و وقتی…
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱پاسخ۱۵۵بازدید۰رأی مثبت
تعیین زمان تهیه و دریافت دو مدرک Wake Frequency و Conformity Certificate در پروژه های ابزار دقیق
سلام دو مدرک wake frequency و conformity بعد از عقد قرارداد(قبل شروع ساخت) با وندور باید فرستاده شود یه بعد از این کار ساختش تمام شد؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۳۶بازدید۱رأی مثبت