انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی امکان اجرای پروژه ی ساخت کوادکوپتر با استفاده از محتوای دوره
سلام استاد خسته نباشید تا انتهای دوره مثلا میشه پروژه ی کواد کوپتر بسازیم ؟ اینکه یاد میدید یا در اون حد میرسیم که بخواهیم خودمون درست کنیم؟
مهارتجومحمد ابراهیم زاده۳پاسخ۱۶۲بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام اجرای کد دارای شرط
#define DATA_REGISTER_EMPTY (1<<UDRE) #define RX_COMPLETE (1<<RXC) #define FRAMING_ERROR (1<<FE) #define PARITY_ERROR (1<<UPE) #define DATA_OVERRUN (1<<DOR) //…
مهارتجوعلیرضا سلیمانی نسب۳پاسخ۱۲۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پمپ سانتریفیوژ
راهنمایی جهت تعیین محل قرار گرفتن پمپ در سیستم گرمایش نسبت به بویلر
سلام با توجه به اینکه بویلر افت فشار ایجاد می کند. و دمای آب بعد از بویلر بلاترین در سیستم است، به نظر می رسد محل مناسبی برای قرار گرفتن پمپ نباشد. آیا قبل از…
مهارتجوعلی منوری۱پاسخ۱۶۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
طرح چند سوال در خصوص تنظیم سرعت موتور به کمک PWM در l293d
سلام استاد خسته نباشید اگه میشه یکم بیشتر دربارش توضیح بدید یک ولتاژ که بین ۴.۵ تا ۳۶ بوده که اون رو اصلا کاری ندارم( مستقیم میرسید به موتور) پایه ای که…
مهارتجومحمد ابراهیم زاده۱۱پاسخ۱۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱۸پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت عیب یابی رگولاتور 7805
سلام استاد خسته نباشید ولتاژ دو سر باتری حدود ۸ ولته ولی خروجی رگولاتور تقریبا یک ولت میده به نظرتون مشکل از کجاست هم آداپتور استفاده کردم این عدد رو داد هم…
مهارتجومحمد ابراهیم زاده۱۸پاسخ۱۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
درخواست معرفی چند سایت کاربردی برای دریافت Service Manual ها و User Manual ها
سلام جناب مهندس سرویس منوال و یوزر منوال ها از کدام سایت بگیریم؟ چون چند تا سایت بارها و بارها دیدم که هزینه میگیرند. لطفا یه مرجع راهنمایی کنید
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی علت بروز پیغام خطای Error Unable To Create Zone Read Only DB در نرم افزار PDMS
با سلام اقای دکتر زمانی که کاتالوگ و دیتا بیس را مطابق مصالب اموزشی شما تکمیل کردم و قرار شد که مثال عملی پایپینگ در قسمت فصل چهار با عنوان اموزش رو شروع کنم…
مهارتجومحسن گل زردیان۱پاسخ۱۷۱بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت فراخوانی کتابخانه ی Stdio در نرم افزار Atmel Studio
سلام استاد من دارم از اتمل استودیو استفاده میکنم بنا به دلایلی که با کد ویژن زیاد به نتیجه نرسیدم و دوبار پروگمر خریدم و … الان سوال بنده اینه تو کد ویژن میشه…
مهارتجوعلیرضا سلیمانی نسب۲پاسخ۹۶بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت اتصال بیس به کلکتور0.7 ولی بیس به امیتر 0.8 در ترانزیستورهای bjt
سلام جناب مهندس چرا در ترانزیستورهای bjt که حالا چه pnp و چه npn باشند با توجه به اینکه در هردو 2 دیود دارند ولی مثلا بیس به کلکتور0.7 ولی بیس به امیتر 0.8…
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۰۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی علت چشمک زدن بعضی از LED های لامپ ۴۰ وات خانگی
سلام دوستان دلیل اینکه لامپ ال ای دی ۴۰ وات خانگی موقع روشن بودن بعضی از smd ال ای دی چشمک میزنه میشه یه راهکار بدین برطرفشش کنم ممنون از لطف شما
جلیل رحمانپور۱پاسخ۱۵۴بازدید۰رأی مثبت
روشن نشدن ال ای دی سبز محافظ برق و جریان نداشتن برق
سلام دوستان محافظ برق تلویزیون دارم که وقتی به برق میزنم چراغ ال ای دی قرمز چند ثانیه روشن میشود و بعد از قطع آن ال ای دی زرد شروع میکند به چشمک زدن مکرر و…
جلیل رحمانپور۱پاسخ۱٬۵۳۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی موارد کاربرد دیود زنر در لوازم خانگی
سلام استاد در مورددیود زنر در دستگاههایی لوازم خانگی مثل پکیج وکولر گازی ولباسشویی دزود زنر برای چه موردی استفاده میشود کارکرد خودشو میدونم ولی نمیدونم هدف از…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۱۵۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نحوه ی تشخیص ولتاژ خروجی منبع تغذیه ی سوئیچینگ
سلام در قسمت منبع تغذیه سوییچینگ دستگاهها چطور باید بفهمیم ولتاژ خروجی منبع تغذیه که برای بخش بعدی برد میره چقدره ممنون چه طور باید تشخیص بدیم
مهارتجویوسف ویسانی نیا۲پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نحوه ی تشخیص ولتاژ خروجی منبع تغذیه ی سوئیچینگ
سلام در منبع تغذیه دستگاههای مختلف چگونه باید تشخیص بدیم که خروجی قسمت منبع تغذیه خازنی چند ولته که بتونیم ادامه راهو بریم جلسات آخرم نگاه کردم متوجه نشدم…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۴پاسخ۲۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
قدردانی از دکتر مانی زاده بابت تهیه ی آموزش خوب و کاربردی
سلام جناب دکتر…اول اینکه خواستم بگم فقط با خوندن اموزش های شما تونستم که در مصاحبه قبول شم و الان به تازگی مشغول کار شدم و خواستم ازتون خیلی تشکر کنم…و دوم…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۲پاسخ۱۵۶بازدید۱رأی مثبت