انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
معرفی منابع آموزشی مناسب برای آموزش تعمیرات برد کولر گازی و پکیج شوفاژ دیواری
سلام استاد میخواستم بدونم اگه مرجعی یا منبع یا مرکزی یا سایتی در مورد تعمیرات برد کولر گازی و پکیج شوفاژدیواری دارید بفرستید ممنون راهنمایی کنید
مهارتجویوسف ویسانی نیا۳پاسخ۲۱۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی دلایل خارج از بازه شدن اعداد و الزام به استفاده از تابع Constrain
سلام استاد خسته نباشید چه اتفاقی میفته که ممکنه اعداد خارج بازه داشته باشیم و مجبور بشیم از تابع constrain استفاده کنیم ؟ مگه پایه آنالوگ بین ۰ تا ۱۰۲۳ را…
مهارتجومحمد ابراهیم زاده۱پاسخ۶۴بازدید۰رأی مثبت
بررسی رابطه ی موجود میان ولتاژ خروجی از فیدبک و عملکرد اپتوکوپلر
سلام. زمانی که ولتاژ خروجی از فیدبک افت کنه زمانی هست که اپتوکوپلر روشن و هدایت میکنه و ای سی با سرعت بیشتری کار میکنه و زمانی که ولتاژ دحد مطلوب هست اپتوکوپلر…
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۳۵بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت انتخاب IC مناسب برای گرفتن فیدبک
سلام مهندس در تمامی پاورهای سویچینگ از ای سی مشابه 431 جهت تفاضل استفاده میشه؟ نحوه رفرنس کردن ولتاژ به چه طریقی هست؟
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۲۲۳بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره سی ان سی
نحوه ی تغییر زبان کنترلر دستگاه تراش stm 2000 از سوئدی به انگلیسی
با عرض سلام و خسته نباشید دستگاه تراش stm 2000 که فکر میکنم کنترلر sinumerik 801 رو داره در دسترس دارم زبان این دستگاه سوئدی هستش چطور باید زبانش رو انگلیسی…
مهارتجوسید محمدمهدی عبدالهی۴پاسخ۵۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره سی ان سی
راهنمایی جهت برطرف کردن پیغام خطای لایسنس نرم افزار Sinutrain
سلام وقت عالی بخیر نرمافزار sinutrain ارور لایسنس میده چطور باید لایسنس رو فعال کرد؟ و یک سوال دیگه این که برنامه ای در sinutrain نوشتم ولی در حالت سیمولیشن…
مهارتجوسید محمدمهدی عبدالهی۱پاسخ۳۴۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات نصب سنسور Pressure Transmitter بر روی Pipe حاوی سیال آب شور
با سلام. در پروژه ای قصد نصب سنسور پرشر بر روی پایپ آب شور که از سمت دریا وارد می شود را داریم. پروسس کانکشن سنسور بصورت ۱/۲ اینچ هست. در درس فرموده بودین…
مهارتجومحمد قنبری گرجی۱پاسخ۱۱۲بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات نصب سنسور Pressure Transmitter به صورت فلنجی بر روی مخزن
با سلام خدمت استاد لطفی بزرگوار. در اسپک پروژه ای، برای سنجش ارتفاع یک مخزن سوخت، گفته شده که از سنسور پرشر ترنسمیتر با اتصال فلنج ۲ اینچ استفاده بشه. میخواستم…
مهارتجومحمد قنبری گرجی۴پاسخ۱۲۱بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره درایو
نحوه ی بدست آوردن پارامترهای تنظیم شده در درایو برای تنظیم مجدد
برای درایو که قبلاً توسط شخص دیگری نصب شده و الان مشکلی برای آن پیش اومده ؛ جهت رفع مشکل به آن کارگاه مراجعه می کنیم ، اینکه چه پارامترهایی برای آن درایو تنظیم…
مهارتجوجواد پاکدامن۰پاسخ۱۷۵بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت بروز پیغام خطای Internal Error هنگام کامپایل کردن برنامه داخل نرم افزار Tia - Portal
سلام و وقت به خير جناب مهندس اخيرا با مشكلي مواجه شدم كه زمان كامپايل كردن به يك internal errore برخورد كردم كه متن كامل رو ضميمه ميكنم لطفا بفرماييد چطور اين…
مهارتجوشهرزاد محقق زاده۶پاسخ۱۲۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
زمان كامپايل كردن با internal error مواجه شدم
سلام و وقت به خير جناب مهندس من جديدا زمان كامپايل كردن با internal errore مواجه شدم لطفا بفرماييد چطور بايد اين مشكل رو حل كنم كه عكس رو ضميمه ميكنم
مهارتجوشهرزاد محقق زاده۱پاسخ۱۰۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی علت نبودن SITE-SPOOLER , ROUTER در منوی پیشفرض نرم افزار PDMS
با سلام و عرض ادب در بخش آموزش SITE-SPOOLER, ROUTER , … در پیش فرض منوی نرم افزار PDMS وجود دارد ولی متاسفانه تو برنامه من نمیاره دلیلش چی میتونه باشه؟؟
مهارتجوحمید میرحاجی۲پاسخ۱۷۳بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نحوه ی انجام تست سلامت IC سوئیچینگ با استفاده از مولتیمتر
سلام. با توجه به فرکانس بالای ای سی سویچینگ ایا میشه با مولتی متر از ورودی و خروجی ترانس جهت صحت عملکرد ای سی ولتاژگیری کنیم؟ ایا عددی نمایش میده و ایا قابل…
مهارتجوموسی ابولی۴پاسخ۴۳۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت بروز پیغام خطا در حین انجام مراحل نصب نرم افزار Tia Portal
سلام و وقت بخیر استاد ، در هنگام نصب نرم افزار تو یکی از مراحل یک پیام ورور میده که اجازه ادامه نصب رو نمیده تو عکس که فرستادم هست لطفا یک نگاهی کنن، البته بعد…
مهارتجوعبدالحمید جعفری۲پاسخ۴۰۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
نحوه ی عملکرد Rotameter های همراه با رگولاتور
سلام استاد روتامترهایی که همراه با رگولاتور هستن چجوری کار میکنن؟؟؟ https://q.namatek.com/assets/files/2021-09-16/1631775571-910081-20210916-112907.jpeg(image…
مهارتجوپریسا قدیمی۲پاسخ۸۰بازدید۰رأی مثبت