انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۶۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
جبهه قابل سرویس تابلوها
سلام استاد ساسانفر.چرا برای تابلو هایی که جبهه پشت قابل سرویس هستند با تابلویی که جلوی ان عملیاتی است اولی از دیوار 80 سانتی متر و دومی 100سانتی متر فاصله…
مهارتجوبهروز کریم پور مقدم۱پاسخ۱۳۰بازدید۰رأی مثبت
ضریب قدرت متوسط کل واحد
سلام .چرا در تمرین یک فصل براورد بار در اسلاید شماره 53 ضریب قدرت متوسط برای کل واحد0.85 و برای مشاعات 0.75 در نظر گرفته شد.؟
مهارتجوبهروز کریم پور مقدم۱پاسخ۹۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره اتوماسیون صنعتی
بسته شدن برنامه آموزشی
سلام ویندوز 10 نصب شده روی کامپیوترم رو آپدیت کردم. نرم افزار آموزشی اجرا میشه کد رو دریافت میکنه میره رو حالت connecting… بعد بسته میشه.
مهارتجوابوالفضل نصری۱پاسخ۶۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
کد زنی اصولی میانگین گیری سیگنال های آنالوگ
سلام. توی جلسه 8 فصل 2 (درس مربوط به ADC) در اواخر آموزش، کد میانگین گیری سیگنال های آنالوگ را نوشتید (فایل 9_ADC_signal_averaging-teacher_method)، اما زمانی…
مهارتجومحمدحسین روستایی۲پاسخ۱۹۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره الکترونیک
تعمیر و عیب یابی برد
با سلام و احترام میخواستم انتقادی جدی از پکیج نرم افزاری شما بکنم،من قبل از تهیه پکیج الکترونیک از کارشناسان شما استعلام کردم، هم تیم شما در جلسات ابتدایی…
مهارتجوکاربر انجمن۱پاسخ۱۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
در صورت استفاده از یک mb master آدرس اسلیو چگونه باید باشد؟
با سلام در ارتباط مد باس زمانی که چند اسلیو داشته باشیم از یک mb master استفاده می کنیم یا چند mb master ؟؟ دیتا بلاک mb master که باید به mb com load معرفی…
مهارتجوسعید کواری۲پاسخ۸۷بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
تکمیل کردن مدرک Datasheet یا برگه فنی
ضمن عرض سلام و تشکر خدمت جناب مهندس لطفی عزیز بابت آموزش خوبتون بنده چند سوا ل در مورد تکمیل کردن مدک Datasheet یا برگه فنی از حضور شما داشتم . ۱- در مورد…
مهارتجومحمد احمدی۶پاسخ۲۵۹بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
طراحی PCB در نرم افزار آلتیوم
سلام و خسته نباشید. توی کار با نرم افزار آلتیوم پنجره files کنار پنجره projects که شامل چندین زیر مجموعه است متاسفانه توی نرم افزار که کار میکردم حذف شد و از…
مهارتجوحسن حکمآبادی۳پاسخ۱۱۰بازدید۰رأی مثبت
تخمين بار الكتريكی
با عرض سلام خدمت مهندس ساسانفر مي خواستم بپرسم به فرض ما يك پروژه اداري را مي خواهيم تخمين بار كنيم آيا مي توان برحسب كاربري فضا ضربدر مساحت آن پروژه يك تخمين…
مهارتجوعلی اکبری۱پاسخ۶۴بازدید۰رأی مثبت
جدول برآورد بار آسانسور و ارسال فایل اسلایدهای آموزشی
با عرض سلام خدمت استاد بزرگوار خواهشمند است مرجع جدول برآورد بار آسانسور نسبت به طبقات را ذکر بفرمایید. در ضمن خواهشمندم در صورت امکان فایل اسلایدهای آموزشی…
مهارتجوارش نیازی قدیم۱پاسخ۱۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
فایل Pdf اسلایدهای آموزشی
سلام با تشکر از آقای مهندس ساسانفر و گروه نماتک، با توجه به اینکه در خیلی از مباحث اسلاید مورد بحث مدرس یا نشان داده نمی شود و یا در صورت نمایش اسلاید مدت…
مهارتجوعلی اسدیان۲پاسخ۱۶۵بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
ارتباط سریال در avr
سلام خدمت دوستان و مهندس میخاستم بدونم برای استفاده از ارتباط سریال در avr غیر از استفاده از کابل usb به serial راهی دیگه نداره؟ در حال حاظر کابل رو ندارم.حتی…
مهارتجومحمد افتخاری۴پاسخ۲۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
اعمال ضریب همزمانی برای تابلوها طبق استاندارد iec61439-2
سلام و خسته نباشید در بسته تاسیسات الکتریکی استاد عزیز مهندس ساسانفر در بخش براورد بار تمرین 1 بعد از مشخص شدن فیدر های تابلو اصلی آیا نباید ضریب همزمانی اعمال…
مهارتجوعلی اکبری۳پاسخ۱۸۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شدهدوره الکترونیک
نصب آلتیوم و نصب کتابخانه ها
با عرض سلام و خداقوت خدمت همه اساتید و دوستان ویندوز من سون 32 بیتی بود که چون خیلی تو قسمت سرچ کتابخونه ها هنگ میکرد مجبور شدم ویندوز 10 و 64 بیت نصب کنم که…
مهارتجوحسن حکمآبادی۲پاسخ۲۵۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
ارتباط شبیه ساز مدباس با plcsim
با سلام. شبیه ساز های مد باس که در بسته قرار داده شده آیا می تواند با plcsim هم ارتباط برقرار کند؟ با تشکر
مهارتجوسعید کواری۱پاسخ۹۱بازدید۰رأی مثبت