انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۶۷ سوال
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
تفاوت flash و SRAM میکرو کنترلر
سلام مهندس.ایام به کام. میخاستم تفاوت flash و SRAM میکرو کنترلر رو بدونم.اینا چی هستن؟کارشون چیه؟تغاوتاشون؟ EEPROM با قطع برق پاک نمیشه، اونا چی؟
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۴۳۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
فراخوانی یک تابع، درون یک تابع دیگه
آیا زمانی که می خوایم یک تابع رو درون یک تابع دیگه فراخوانی کنیم، ترتیب تعریف توابع مهم است و باید به چه ترتیبی باشد
مهارتجوقاسم رئیسی عزیزی۱پاسخ۱۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
Usb روش ارتباطیست یا درگاه ارتباطی؟
سلام مهندس.فرمودید serial , spiروش های ارتباطی اند.usbروش ارتباطی هست یا درگاه ارتباطی؟ وقتی میگیم usb به serialیعنی چی؟ درگاه ISP روی برد پروگرمر به روش…
مهارتجومحمد افتخاری۵پاسخ۱۴۰بازدید۰رأی مثبت
اجرای کد ویژن
سلام دوستان.من هنگام اجرای کدویژن و پروگرام AVR خیلی کند میشه برنامه و NOT RESPODINGمیده و باید بیام بیرون از برنامه.سیستمم به اندازه کافی قوی هست و حتی هنگام…
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۹۸بازدید۰رأی مثبت
Nrf 24 در اردوینو
سلام مهندس.ایام به کام.خطی که هایلایت شده،برام سوال بود که چرا char arry تعریف نکردیم و چرا 5بیت؟چرا 8بیت نه؟
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۹۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره الکترونیک
ارور در باز کردن اموزش ها
سلام خدمت دوستان و اقای معین.به تازگی وقتی میخام اموزشهارو باز کنم ارور زیر میاد.و وقتی وای فای لپ تاپ رو روشن میکنم میشه فایل رو باز کرد.رفع مشکلی…
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پمپ سانتریفیوژ
استفاده از پمپ های vs6
سلام بر استاد اسکندرلوی عزیز استاد من تازه اوایل مسیر هستم.در مبحث افزایش NPSH-ave یکی از راه های مکانیکال رو فرمودید استفاده از پمپ VS6 . کلیات قرارگیری پمپ و…
سیدسعید سیدسعید سجادی۱پاسخ۱۷۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
جهت خرید قطعات الکترونیکی
سلام.درمورد بسته الکترونیک،یک سری قطعات گیر نمیاد،میشه جایگزین معرفی کنید برای این قطعات: ۱-استپموتور ۵ ولت ۵ سیمه ۲ قطبی ۲-پک فرستده گیرنده TCRT5000…
مهارتجوحامد آزادی۱پاسخ۱۵۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
دیتاشیت control valves
نبودن دیتا شیت مربوط به control valves در بسته های اموزشی
مهارتجوسینا صادقی۱پاسخ۱۰۲بازدید۰رأی مثبت
اندازه گیری سطح مخازن قیر
با سلام برای اندازه گیری سطح مخازن قیر با ارتفاع 30 متر و 50 متر از چه نوع Level Transmitter باید استفاده کنیم. سایز کانکشن چقدر باشه؟
مهارتجومهدی حسنوند۱پاسخ۱۸۹بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
Nrf24 در اردوینو
سلام خدمت دوستان و مهندس معین.ایام به کام و تنتون سلامت مهندس فرمودید که برای ادرس پایپ ماژول باید یک انسایند اینتیجر 64بیتی ایجاد کنیم.اما شما یک ارایه از نوع…
مهارتجومحمد افتخاری۳پاسخ۱۰۸بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
روشن شدن avr و شروع به کارش اتوماتیک آن
با سلام خدمت مهندس معین گرامی… خوب هستین مهندس جان. من در طی طراحی سیستم avr ام ، می خوام سیستمی استفاده کنم که وقتی دستگاه به خروجی usb سیستمم وصل بشه ، سیستم…
مهارتجووحید لطیف زاده۴پاسخ۱۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره اتوماسیون صنعتی
آشنایی با المان Smart Client View و نحوه ی پارامتر دهی و عملکرد آن در Comfort Panel
با سلام لطفا در مورد المان Sm@rtClient viewو نحوه پارامتر دهی آن و عملکرد آن در comfort panel توضیح دهید. ممنون
مهارتجوسعید کواری۱پاسخ۲۱۴بازدید۰رأی مثبت
اندازه گیری سطح درام
سلام استاد، در دیتا شیت اورجینال (spec پروژه) رنج کالیبره سطح درام بویلر از منفی ۲۵۰ تا مثبت ۲۵۰ (میلی متر آب) ذکر شده حال اگر این رنج را ۰ تا ۵۰۰ میلی متر اب…
مهارتجوصادق حیدری۱پاسخ۲۰۴بازدید۰رأی مثبت
تیوپینگ ابزار دقیق
سلام دوستان چرا در تیو پینگ ابزار دقیق نباید از تفلن استفاده کرد
مهارتجومحسن رستمی۱پاسخ۸۱بازدید۰رأی مثبت