انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۹ سوال
- ۲پاسخپاسخ استاددوره تهویه مطبوع مستقلدرس اواپراتور و موتور گرداننده فینها
چرا ورودی اواپراتور که اواپراتور به
دوقسمت میشه همون دولوله فقط که از لوله مویی تا وصلشدنش به اواپراتور در کولرهای پنجره ایی با اینکه گازش اصلا عوض نشده وگاز هنوز داره همیشه برفکی است وسرمایکولر…
مهارتجوضرغام دهواری۲پاسخ۱۴بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تهویه مطبوع مستقلدرس اواپراتور و موتور گرداننده فینها
سلام کولر پنجره ای با اینکه گاز گیری انجام شده ولی اواپراتورش نصفش خشکه وخنکی نداره وحتی کولرهایی هست که هنوز همون گاز اولیه شرکت رودارن وباز هم همین مشکل براشون ایجاد شده
ویطرف اواپراتور خیس وگرمه ویطرفش یعنی نصفش نمداره وخنکه
مهارتجوضرغام دهواری۱پاسخ۸بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تهویه مطبوع مستقلدرس انواع کمپرسور کولر گازی و آکومولاتور
سلام استاد گرامی یک کولر دوتیکه اسپلیت رو من موتورشو چون سوخته بود عوض کردم وچونکولر 24هزار بود وموتوری که اورده بودم از لحاض قدرت باقبلی فرق میکرد من لوله مویش رو هم عوض کردم ولی کولر تا سرمای 45خوب بود ولی وقتی از 45درج بیشتر گاز میزدم تا5یا10دقیقه
کارمیکرد وبعد موتور به علت داغ کردن زیاد خاموش میشود وهمین طور این روند ادامه داشت ولی موتور قبل از اینکه زیر گاز بزارمش آمپر وقدرت فشارش خیلی هم خوب بود
مهارتجوضرغام دهواری۰پاسخ۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تهویه مطبوع مستقلدرس ظرفیت نادرست کاپیلاری
سلام استاد چرا لوله بعد از لوله مویی که به ورودی اواپراتور میرسه یخ میزنه وسرما کولر کمه ولی آمپرش خوبه موتور بزرگه گاز کولر م یکبار تعویض کردم ولی هنوز همونطوره وفقط دولوله ورودیش یخ میزنه
سلام استاد چر ا لوله بعد از لوله مویی که به ورودی اواپراتور میرسه یخ میزنه وسرمای کولر کمه ولی آمپرش خوبه موتور بزرگه گاز کولرم یکبار تعویض کردم ولی هنوز…
مهارتجوضرغام دهواری۱پاسخ۱۱بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخپاسخ استاددوره تهویه مطبوع مستقل
طریقه ی نشتی یابی کندانسور ولوله ها و اواپراتور گاز ۴۱۰ کولر گازی هایسنس
سلام وقت بخیر ببخشید من یه دونه کولر گازی هایسنس جمع کرده بودم دوباره نصب کردم بعد دو هفته دیدم گاز کم کرده نشانه ای از روغن هم پیدا نکردم برای نشتی دوباره پرچ…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۱۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تهویه مطبوع مستقل
ایراد در وضعیت گرمایش
با سلام و وقت بخیر یک کولر گازی 24000 شارپ، حدودا 25 ساله است که در مود سرمایش به خوبی کار می کنه اما در مود گرمایش پس از حدود یک دقیقه کار کردن با دمای مناسب…
مهارتجومحمد مهدی عطارزاده۱پاسخ۲۷بازدید۰رأی مثبت
آمپر کشی کمپرسور
با سلام و .یک عدد کمپرسور کولر گازی پنجره آیی را وقتی ب برق میزنیم در لحظه اول 10 آمپر میکشد ولی بعد از آن کم کم آمپر بالا میرود ./در طول دو الا سه دقیق/ و…
مهارتجومحمدرضا حسن زاده۱پاسخ۳۵بازدید۰رأی مثبت
خطای تک چشمک کولر بوش
سلام مهندس کولر گازی بوش 24هزار قدیمی هست خطای تک چشمک میده تو بانک ارور این خطای نیست میتونین راهنمایی کنید ممنون میشم
مهارتجویوسف علی مهدوی۱پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تهویه مطبوع مستقل
بررسی علت سرمایش نداشتن کولر اسپیلت
بسم الله…شروع کنم به نوشتن اولین کتیبه و اولین تجربه. شهرداری یکی از مناطق اهواز اعلام کرد که یکی از کولر های اسپیلت سالن کنفرانس سرمایش خودش رو از دست داده.…
مهارتجومیلاد میرزایی ناغانی۲پاسخ۵۳بازدید۱رأی مثبت